duminică, 21 iunie 2009

Sutienul inteligent


Nu prea obisnuiesc sa fac " reclama" la un anumit produs, doar ca exista un inceput pentru orice..right? Saptamana trecuta am fost absolut impresionata de un anumit produs care a aparaut " pe piata" ( ma rog.. nu inca si la noi.. dar va aparea in curand . I se spune " Horny Bra " sau mai practic " Smart Memory Bra ". Ce este asa special acest sutien ? Dragele mele.. daca nu ati citit despre el, sunt dispusa sa va comunic cate ceva despre acest sutien, daca nu ati auzit de el..nu e nici o problema..auziti acum. Prin urmare numele sau vine de la inteligentul mecanism pe care il are si anume..( fiti atenti oameni buni ).. SE MARESTE !! Si nu ca un sutien normal. El are un design aparte dotat cu o substanta care reactioneaza pe masura ce temperatura corpului creste. Adica mai exact.. cand te exciti..Cand transpiri din cauza ca ai zarit un tip despre care incepi sa iti imaginezi fantezii. Misto , nu ?!? Deci, ( stiu ca nu se incepe niciodata cu deci dar faceti o exceptie va rog ) daca sunteti intr'un pub , club , cafenea, restaurant, chiar si pe strada si vedeti un tip foarte dragut, bine facut, care va da pe spate ( si la propriu si la figurat :)) ) , si aveti sentimentul unui flirt.. puteti fi sigure ca atunci corpul dumneavostra se va incalzi si sutienul va da impresia ca sunteti o persoana " foarte generoasa" .



WTF ???! Si daca tipul e alesul ? Si nu vreau sa aud chestii de genul : " iubirea adevarata nu tine de aspect sau infatisare !" Ba da, asa se pare , mai nou.. nu tine in totalitate de asta..dar tine si de acest lucru cu siguranta. Daca luam in considerare sondajele de opinie facute in urmatorii 2 ani ( le gatiti pe internet ), veti observa ca femeile mai dotate au parte de mai multe aprecieri de la barbati ..fata de cele sarace in cantitatea bustului.



Revenim... daca tipul e alesul si mergeti mai departe, gen..in pat?! Si tu, nu mai esti la fel de " dotata" ...ce se poate intampla? Asta e o intrebare foarte buna cred..pe care trebuie sa o puneti inainte de a achizitiona acest sutien " minunat" . Pentru inceput, tipul trebuie sa observe ca ESTI BUNA, apoi ca ESTI BUNA LA GATIT, LA MASAJ , LA CURATENIE, LA ATITUDINE, LA SUFLET.. si normal..lista poate continua pana maine dimineata. Deci cu ce te ajuta pana la urma sutienul asta " inteligent"? Parerea mea? La NIMIC ! Si nu o luati in nume de rau. Mai ales ca te si costa ..o avere.. nu te ajuta sa-ti gasesti barbatul ideal , asa cum fiecare dintre noi ar vrea ( exceptand gagicutele alea de ar face orice pentru un bust mai generos :)) sau pentru o noapte nebuna cu un strain .. sa nu le zic pe nume ca mi se face scarba , stiti despre ce vorbesc ! ). Si mai ales ..cand situatia se raceste.. ce te faci ? Acesta e un risc major care trebuie sa-l iei in considerare.



Nu sunt atat de " inteligente" invetiile voastre dragi sloveni. Nu mai bine ati inventa o tigaie care gateste singura ? Pana la urma..tot cei din China ori Turcia sunt pe primul loc. Macar fetele care nu au avut prea mult noroc sa se inteleaga bine cu mama natura, se pot bucura de un push-up bine meritat. Pana la urma.. cred ca este si mai comod...

Un comentariu:

Sunlight * spunea...

asa hal?=))))))