marți, 13 mai 2008

Jalnic..


Cum ati devenit voi..femei pline de gratie, fete frumoase si simpatice? Cum ? Cum se scurge timpul..cum va prostiti in acelasi timp ?

Eh..fetelor, trebuie sa stiti sa refuzati, sa stiti sa ascultati si alte pareri. Ma uit in jurul meu si vad numai fumatoare si ipocrite fara pic de interes pentru viata pe care o duc. Parintii lor muncesc si se strofoaca pentru voi , si voi cand puneti mana pe un ban, hopa la magazin..<<>> . Nu sunteti oare curioase cum veti arata peste 10-20 de ani ? Nu vreti sa stiti care sunt diferentele ? Si mereu mereu vad numai pustoaice ce injura si se cred mai superioare cand fac asta..oare de ce? Asta va da mai multa incredere in voi ? Nu -mi vine sa cred, poate ca da..poate ca daia o si faceti, sau poate ca va credeti mai interesante, incercati sa iesiti mai mult in evidenta ! Asta este de fapt, raspunsul la toate intrebarile in legatura cu feminismul din ziua de astazi. Va credeti mai interesante daca faceti toate aceste lucruri ridicole, fara pic de rusine . Pot ? Nu e bine sa judec, dar va dau un singur sfat. Interesante nu sunteti deloc..sau poate pentru niste pusti la fel de mici ca voi. Si in plus..nu va ajuta cu nimic asta.Dar de aici devine problema fiecareia. Ganditi'va bine ce faceti. In ochii mei sunteti niste nimicuri fara pic de clasa.

Nu impresionati cu nimic ! Sunteti doar niste furnici luate de vantul plin de praf ce inconjoara Bucurestiul .

Ma amuz cand va vad . Jalnic...



U S M - Cum te taie pe tine..


Tre` sa faci totul cum te taie pe tineDar ai grija multCa in general fetele isi iau tzeapa multSi sti cu e...O vezi pe amica ta cu 22 de ani,Te lauzi cu el..Ajungi unul din pustani..Asa ca...fii tu timidaFa tu ce-ai de facut,caci...Lumea e perfida si-asta nu e de vazutNu zic sa te lovesti de ea la 20Da` nici s-o treci inainte sa stii s-alegiTre` sa stii sa refuzi,sa stii sa accepti,sa stii sa te scuziStiu ca fetele fumeaza Kent,te-amuzi,Multe fete ca tine n-au voie nici macar in bar,Multe o ard "plm" in vocabular,arde-o sucarN-aborda un stil vestimentar dupa tiparCat despre ei n-o arde cu "gay" ca e bizarSunteti 2 cupluri pe strada,(neeah)De fapt sunteti 4 p***e la parada Cat despre ce asculti...(ha)..Nu asculta inculti ca te insulti..Doar daca nu vrei sa faci parte dintre multi...yeah yeah..Si stiu ca varsta voastra implica orgoliiDar nu scrie nicaieri ca tre` sa fii tarfa scolii,S-o arzi cu molii pe coridorArfe ca-s buni in dormitorArfe ca au masina lor...sau...Vrei sa te bage-n inventarDupa ce o arzi cu ei la un pahar,fii desteapta macar..Nu ca bagaboanta,pe banda fantaC-asa te duci pe p**a si la propriu si la figurat,Mai bine asculti decat sa te f**i cu manelisti pe banuti..Ca e pacat...O printesa ca tine,sa stea pe vineS-astepte cum vine de la un bulangiu Care nu zice c-are acasa fiica si fiu,Care are bani de fetitze,de unde nu stiu..Da` stim ca e tentatieSi stiu ca`ti dau cu ratie,Si stiu ca-i panica cu banii ca fac lumea sa se agite,Caile-s sucite..Esti una care stie sa profite..

Niciun comentariu: